• Lorem ipsum

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar het verhaal achter Fleurtje BelleFleur, ik vertel het je graag!

Over Fleurtje

Waar het allemaal begon

Als jong meisje liet ik mij door mijn moeder eindeloos aan- en uitkleden in de kledingwinkels. Heerlijk vond ik het om te paraderen door de winkels en mijn nieuwe outfits te bewonderen in de passpiegels. En de geschiedenis herhaalt zich kan ik je vertellen…

Door Fleurtje BelleFleur kan ik mijn passie voor mode en verzorgingsproducten in de praktijk brengen. Sinds de geboorte van mijn dochter Noor ben ik altijd op zoek geweest naar de nieuwste trends, mooiste producten en de meest toffe merken om eindeloze setjes te creëren voor mijn kleine madam. Juist een combinatie van merken en stijlen maakt een outfit uniek. In 2021 besloot ik dat het tijd was hier mijn werk van te gaan maken.

Wat vind je bij Fleurtje?

In mijn online boutique vind je voornamelijk Europese merken zoals de klassieke items van Donsje Amsterdam, creatieve designs van Mini Rodini, vrolijke prints van TINYCOTTONS, te gekke outerwear van GOSOAKY, minimalistische basics van Gray Label, super zachte babypakjes van 1+ in the family, luxe duurzame verzorgingsproducten van SoKind (als enige in NL!) en heel veel meer! Het assortiment breidt zich continu uit met unieke en duurzame merken, dus houdt deze pagina in de gaten.  

Duurzaamheid?

Ik weet zelf hoe leuk het is om die kleintjes leuk aan te kleden, maar hoe mooi is dat als dat ook een beetje duurzamer kan? Onze kinderen zijn immers de toekomst, dus laten we een beetje lief voor onze planeet zijn. Door een zorgvuldige selectie aan merken, uitgebreide productinformatie, duurzame verpakkings- en verzendmethoden probeer ik hier een steentje aan bij te dragen. Het thema duurzaamheid speelt tegenwoordig een belangrijke factor in de kledingindustrie en is constant in beweging. Ik volg deze ontwikkelingen nauwlettend en probeer hier in mijn bedrijfsvoering zo veel mogelijk rekening mee te houden. Let’s go green!

Inspiratie

Naast mooie producten voor jouw kleintje, deel ik graag lifestyle inspiratie voor moderne mama’s. Een greep uit mijn eindeloze lijstjes met tips en ideeën die ik verzamel voor trips die ik zelf maak of plan, of gewoon een (reis) verslag uit mijn drukke leventje. Dus ben je benieuwd naar mijn reis, eet of drink tips? Check gerust mijn blog pagina.

Persoonlijke touch

Omdat ik ervan overtuigd ben dat online shoppen niet onpersoonlijk hoeft te zijn, besteed ik veel aandacht aan jouw winkelbeleving bij Fleurtje BelleFleur. Je kunt mij dan ook altijd contacten als je vragen hebt over producten, tips of een adviesgesprek. Mijn mailbox ([email protected]) staat altijd open of stuur een DM via instagram.

Happy shopping!