• Lorem ipsum

Je kunt bij Fleurtje BelleFleur op verschillende manieren veilig betalen.  

Betaling met iDEAL
Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk betalen in de vertrouwde online omgeving van jouw bank met de gebruikelijk beveiligingsmethodes. Als gebruiker van internet bankieren kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je hoeft aan te melden. Je kunt met de volgende banken gebruik maken van iDeal: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot. 

Betaling met credit card
Voor betaling met een credit card wordt gewerkt met een beveiligde omgeving. Je kunt bij Fleurtje BelleFleur gebruik maken van VISA, MasterCard en AMEX. Voor MasterCard wordt er tevens gebruik gemaakt van een MasterCard® SecureCode™ voor internet betalingen en zorgt voor een nog betere beveiliging van je online betalingen. Visa maakt gebruik van ‘verified by Visa’.

Betaling met PayPal
Als je gebruik wilt maken van PayPal, dien je in het bezit te zijn van een PayPal account. Hier koppel je een creditcard of betaalrekening waarmee je veilig online betalingen kunt doen. Je kunt ook een bedrag op je PayPal account storten. Een PayPal account is gratis, evenals het betalen via PayPal op de webshop van Fleurtje BelleFleur.  

Betaling met Bancontact

Als je gebruik maakt van Bancontact, word je direct gelinkt naar de betaalpagina van Bancontact. Je kunt je betaling afronden zoals je gewend bent. Indien je de Bancontact app hebt, dan kun je de betaling ook afronden door met je telefoon de QR code te scannen of door de betaling in de app af te ronden.