Laat je inspireren!

Als eerste op de hoogte van toffe acties, de nieuwste collecties, lifestyle tips en meer. Ik kijk er naar uit je te mogen inspireren!

inspireer mij!
  • Lorem ipsum

Fleurtje BelleFleur, waar het allemaal begon…

11 Feb 2022
door Fleur

Hoe cliché het misschien ook klinkt, de geboorte van je (eerste) kind doet wat met je. Niet alleen het feit dat je vanaf dat moment een zorg bij je draagt die nooit meer zal verdwijnen, het gevoel van liefde voor iemand dat je nog nooit eerder hebt gevoeld, een heleboel luiers, melkvlekken, extra wasjes, een huis vol spullen én je partner die niet alleen meer je geliefde is, maar ook de verliefde vader van je kind. Het zet je ook tot nadenken over de invulling van je eigen leven.

Dat zei ik toén

Voor ik met verlof ging, ok ik heb hier welgeteld 1 dag van kunnen genieten, had niemand mij kunnen vertellen dat ik op de avond voor mijn eerste werkdag sinds de geboorte van onze Noor op de bank zat te huilen omdat ik er ‘nog niet aan toe was’. Mijn omgeving zou, en hopelijk zal, mij omschrijven als ambitieus; een workaholic en waarschijnlijk ook als iemand die lastig los kan laten of delegeren. ‘Nee zeggen’ is niet mijn sterkste punt zeg maar. Ik hoor mijzelf de vraag nog stellen: ‘4 weken verlof voorafgaand aan de geboorte, kan dat niet wat korter?’ Aangezien Noor een maand te vroeg geboren is, heb ik 4 weken extra tijd ‘gekregen’ met mijn dochter tijdens een heerlijke zomer. Een cadeautje aan de ene kant, maar tegelijkertijd emotioneel best pittig. Niet zozeer de weken in de tuin, de weekendjes weg, het strand en andere leuke activiteiten die ik met Noor ondernam, maar wel het momentje voor mijzelf voorafgaand aan de bevalling dat ik volledig heb gemist.

Jij deed toch iets met finance?

Inmiddels ben ik weer bijna 1,5 jaar aan het werk in de financiële sector. Een uitdagende baan, complexe materie, hoge werkdruk, maar ook leuke collega’s, persoonlijke ontwikkeling en even niet meer alléén mama zijn. Ik heb een positieve instelling en probeer van elke klus wat te maken, ik bouw een band op met collega’s en voel mij verantwoordelijk voor de opdracht die ik heb gekregen. Wat maakt dan dat ik nu een uitstap wil maken naar een compleet andere sector? De financiële wereld is nooit een bewuste keuze geweest en ik ben hier 8 jaar geleden zo min of meer ingerold. In deze industrie heb ik de kans gekregen om uitdagende opdrachten te doen, veel te leren, te reizen, inspirerende mensen te ontmoeten en ik krijg daarvoor een prima salaris. Toch kriebelt mijn creatieve geest, mijn interesse in marketing, mode en lifestyle, dat ik er graag wat naast wil doen.

Ondernemen & Fleur

Het ondernemerschap is niet iets dat compleet nieuw is voor mij. In het verleden heb ik meerdere initiatieven gehad; een multidisciplinaire netwerkclub voor ondernemers en professionals, een wijn-ijs product voor horeca en eventdoeleinden en een lifestyle shopping concept. Daarnaast verzamel en publiceer ik al langere tijd ‘travel content’ in de vorm van foto’s, informatie, hotspot lijstjes en gepersonaliseerde kaarten op google maps en social media. Ik heb vaak tal van ideeën en het ondernemersbloed borrelt onder mijn huid. Echter aangezien mijn vriend zo’n 8 jaar geleden begon met zijn eigen wijnwinkel in Utrecht, concludeerden wij dat het te risicovol was om allebei onafhankelijk te zijn en vonden wij het financieel verstandig dat ten minste één van ons een stabiele basis had. Inmiddels is ‘Utregs Wijnhuis’ een succesvolle onderneming waar ik tevens mijn steentje graag aan bijdraag in drukke tijden of voor persoonlijke verzoeken (ook ik ben een wijnliefhebber pur sang ;)).

Het wordt dan nu ook echt tijd dat ook ik mijn creatieve vleugels ga uitslaan en de sprong in het diepe ga wagen. Fleur wordt Fleurtje BelleFleur….

 

Reacties
Ellis
5 Mar 2022
Wat ontzettend leuk! Heel veel succes!!
Wandana Oosterhof-Jankie
1 Mar 2022
Lieve fleurtje, wat te gek en wat heb je mooie merken!
Trea
1 Mar 2022
Lieve Fleur, Heel veel succes met de prachtige uitdaging fleurtjebellefleur, Heel leuk dat je dit gaat doen . Ik ga zeker kijken en iets moois kopen voor Jesslynn . Lieve Fleur dikke kus en zet hem op , groetjes John en trea
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »