Laat je inspireren!

Als eerste op de hoogte van toffe acties, de nieuwste collecties, lifestyle tips en meer. Ik kijk er naar uit je te mogen inspireren!

inspireer mij!
  • Lorem ipsum

Pop-up winkel in Utrecht!

10 Oct 2022
door Fleur

Eindelijk is het zover..

Na weken van voorbereiding open ik in oktober mijn fysieke Fleurtje BelleFleur pop-up winkel in het oude stadscentrum van Utrecht! Vanaf nu kun je elke woensdag, vrijdag en zaterdag komen shoppen aan de herenstraat 23 te Utrecht.

Van online naar offline

In maart dit jaar ging de webshop officieel in de lucht en zag ik het aantal bestellingen stijgen. Ik leerde veel, van online marketing, SEO en natuurlijk inkoop, administratie en social media. Ik ben natuurlijk nog lang niet uitgeleerd en ben ontzettend blij met hoe de website nu draait, maar ik wilde meer. Persoonlijk contact, het kunnen voelen van de stoffen en advies op maat in levende lijve. Zeker na de pop-up in mei had ik de smaak te pakken. En zo vond ik even terug een té gekke plek in het oude stadcentrum van Utrecht. Voldoende ruimte om de groeiende voorraad van de webshop een plekje te geven, maar ook een mooie showroom in te richten. 

Een kinder boutique in Utrecht

Soms wil je gewoon even iets passen, een kleur in het echt bekijken of gewoon lekker neuzen tussen de collecties. Je shopt alle merken van Fleurtje BelleFleur zoals oa Donsje Amsterdam, Louise Misha, Gray Label, Mini Rodini, Emile et Ida en Tinycottons nu in Utrecht aan de herenstraat! Ik help je ook graag met een leuk (kraam) cadeau of denk met je mee over een passende outfit. Je kind(eren) kunnen uiteraard gezellig meekomen en ik zet graag een kopje koffie voor je. Je kunt na het shoppen afsluiten met een bezoekje aan de speeltuin om de hoek of een leuke stadswandeling. Bekijk hier wat tips wat Utrecht allemaal te bieden heeft voor kinderen. 

Fleurtje BelleFleur Pop up winkel utrecht

En na oktober..?

De pop-up winkel is elke woensdag, vrijdag en zaterdag geopend, maar de locatie mag ik (hopelijk) voorlopig nog blijven huren. Echter hou ik ook heel veel van mijn andere baan bij de ABN AMRO, mijn dochter en ondernemde vriend. Dus na oktober ga ik de balans opmaken en besluiten wanneer ik precies open ga. 

Open op afspraak

Wat in elk geval zeker is, is dat de winkel altijd open is op afspraak. Dus heb jij een paar toffe schoenen gezien online, of wil je die ene broek toch echt even passen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] of DM, dan maken we een afspraak. Dat kan natuurlijk ook vrijblijvend met een aantal vriendinnen, babyshower of collega's, dan maken we er gelijk wat leuks van!

Fleurtje BelleFleur boutique Utrecht

Fleurtje BelleFleur

Herenstraat 23 - Utrecht

elke woensdag, vrijdag & zaterdag 

10:00 - 18:00

Reacties
Anita Smitsmans
24 Nov 2022
Hoi
Wat n mooie winkel heb je. Kwam je naam tegen op google en die trok gelijk mijn aandacht om dat ik een (franse) kleindochter heb die Fleur heet. En ik noem haar wel eens bellefleurtje.

Heb je materiaal waar je naam opstaat? Bv boodschappentas of ander verpakkingsmateriaal? Ik zou het met liefde van je willen kopen.

Groetjes en succes met je winkel
Anita
Laat een reactie achter