Laat je inspireren!

Als eerste op de hoogte van toffe acties, de nieuwste collecties, lifestyle tips en meer. Ik kijk er naar uit je te mogen inspireren!

inspireer mij!
  • Lorem ipsum

Fleurtje BelleFleur 1 jaar!

26 Feb 2023
door Fleur

WAUW! Time flies when you’re having fun!

Op 28 februari opende ik de webshop van Fleurtje BelleFleur en wat is er veel gebeurd. Aan de ene kant kan ik mij de dag dat ik de webshop opende aan de oudegracht, waar ik destijds mijn opslag had, nog herinneren als de dag van gisteren, en aan de andere kant voelt het oneindig lang geleden. Maar toen ik een lijstje met feiten ging opsommen, kon ik het toch niet geloven...


meer dan 2000 bestellingen on- & offline

ontelbaar veel leuke klanten

meer dan 60 inkoop afspraken

23 prachtige duurzame merken

5 beurzen in binnen en buitenland

3 verschillende locaties

een fysieke pop-up winkel sinds oktober


Ik ben stiekem best een beetje trots... Voor mij is dit is slechts het begin en wil & moet ik nog verder groeien, maar heah! volgens mij ik ben ervan overtuigd dat je successen moet je vieren! Bij voorkeur doe ik dat niet alleen, maar met jullie!

Ik nodig jullie hierbij dan ook graag uit op donderdag 2 maart aan de Herenstraat 23 te Utrecht. Je bent van harte welkom vanaf 17:00 met een vrije inloop tot 21:00. Er zijn uiteraard een paar leuke acties op de nieuwe en sale collectie...

Ps: benieuwd naar het jurkje? Je vindt hem hier

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »