Laat je inspireren!

Als eerste op de hoogte van toffe acties, de nieuwste collecties, lifestyle tips en meer. Ik kijk er naar uit je te mogen inspireren!

inspireer mij!
  • Lorem ipsum

Is de kledingkast van jouw kids klaar voor de zomer?

22 Mei 2023
door Fleur

Klaar voor de zomer?

Het zomerweer in Nederland blijft natuurlijk wisselend, de ene dag regent het pijpenstelen, dan kunnen de zonnebrillen & korte broeken weer uit de kast en de andere dag ben je blij dat je nog een fijne sweater had. Het jij de zomergarderobe inmiddels goed op orde? Ik help je graag... 

De 'essentials'

De jas

Waterdichte kinderjassen

Ik type deze blog met een gezellig getik op de ramen, of eigenlijk is het meer een flinke hoosbui, dus een beetje wind- & waterdicht is ook in het voorjaar & de zomer geen overbodige luxe. Zelf ben ik altijd ontzettend fan van GOSOAKY. Dit Nederlandse merk maakt de beste stijlvolle rainwear die je je maar kunt bedenken. Eenmaal fan? Geloof me, je wilt niets meer anders (bekijk ook even de reel die ik met Noortje voor jullie maakte). Ga je voor nog iets opvallenders? Mini Rodini heeft twee te gekke baseball jasjes in de collectie (deze gaan hard!). Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tijdloos spijkerjasje

Gosoaky jas

De bottom

Korte broek, zomerse sweat of zwierige rokken

Tja ga je voor kort of voor lang? Alles hangt af van de temperaturen, maar een fijne 'jogging' van bijvoorbeeld Gray Label of Baje is natuurlijk nooit weg. De beste jeans voor zowel baby als kids komen van Play up. Voor de zomerse broek moet je zeker een kijkje nemen bij de vrolijke shorts & leggings van Tiny. Dit seizoen, zoals eigenlijk altijd, heerlijk kleurrijk en altijd even zacht. Ook Bonmot heeft een paar hele toffe korte broeken, die perfect matchen met de t-shirts en sweaters van dit duurzame Spaanse merk. Voor de meiden doen rokjes & jurkjes het altijd goed. Makkelijk te combineren met een t-shirt of blousje. Emile & Ida heeft prachtige modelletjes om heerlijk in te zwieren. 

Marceline dress

De top

T-shirt en bloesjes voor baby & kids

T-shirts kun je nooit genoeg hebben. Bonnie & the gang, het stoere & unieke merk van onze zuiderburen heeft een paar goede basics, maar ook opvallendere modellen. Natuurlijk hebben ook tinycottons & Mini Rodini weer de nodige kleurrijke modellen. Ga je liever voor wat eleganter en klassieker? Bekijk dan de tops van The New Society & Louise Misha of natuurlijk eeuwig populair: Donsje. MarMar Copenhagen is nieuw dit seizoen en heeft echt de allerbeste overslag tops voor de newborn & baby's. Verder vind je ook een paar vrolijke t-shirts voor boys & girls van hele fijne stofjes! Ook leuk! Wil je twinnen met de grote broer of zus? Bekijk dan zeker de tops van 1+ in the family, want een deel van de collectie heb ik ingekocht tot 48 maanden. Tot slot, zorg ook voor een paar goede truien en vesten om de zomer outfit af te maken op de koudere avonden & dagen. 

De schoen

Leren sneakers & sandalen voor baby's

De schoenencollectie van Donsje is uitgebreid met onder andere 2 toffe sneakers en sandalen voor baby & kids. Natuurlijk kunnen ook een paar goede regenlaarsjes niet ontbreken. Zijn jouw kindjes nog aan het leren stappen? Ga dan voor één van de klassiekers van Donsje óf wat minder bekend: Petit Nord.

Donsje sneaker

Baby

De zachtste baby pakjes

De allerkleinste kids verdienen wat extra aandacht. De pakjes zijn bij Fleurtje BelleFleur favoriet. Je vindt ze van Gray Label, 1 + in the family, Donsje en natuurlijk MarMar. Laagjes is wat mij betreft het code-woord, want je wilt je kleine prins of princes goed kunnen reguleren in verschillende temperaturen. Zorg voor een fijn vestje dat makkelijk aan- en uitkan, maar je kunt ook spelen met een korte mouw of mouwloze romper en een blouse/top. Overigens vind ik korte broekjes bij de kleine spekbeentjes ook echt het einde! 

Swim

Swimwear for kids

Of je nu naar het strand gaat of een (binnen) zwembad, swimwear hoort thuis in de kledingkast van jouw kleintje. Aangezien de tere huidjes altijd snel verbranden, zijn UV-pakjes echt een uitkomst. Voor de meiden is er natuurlijk Louise Misha, maar Gray Label maakt hele fijne unisex tops die te combineren zijn met bijpassende broekjes. Ook tinycottons & Mini Rodini heeft zwemkleding waar je vrolijk van wordt! Je vind alle swimwear hier

Mini Rodini swim suit fruits

Accessoires

Bescherm je kroost tegen de zon

Stijl je outfit af met accessoires. Een leuk tasje (ook voor mama ;)) om je schatten van het strand te bewaren, een goede zonnebril, maar ook een muts of pet mogen niet ontbreken om je kleintje te beschermen tegen de zon. Heb je graag de lange haren in bedwang? Spiek dan even bij de schattige items voor het haar.

De 'nice-to-haves'

Ceremony outfits for kids

Heb je deze zomer een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, doopfeest, verjaardag of andere viering? Kijk voor de meiden zéker eens bij Louise Misha. Daar vind je de immer populaire Arinola dress, de sierlijke blouse Ines, of de Lena rompers voor de kleintjes. Ook The New Society heeft prachtige items voor (kleine) boys & girls met unieke designs, prachtige stoffen en geweldige prints. En vergeet zeker Emile et Ida niet! Donsje heeft klassieke outfits voor zowel boys als girls van baby tot oudere kids. Bekijk zeker even de bestseller dress Fleurance voor meiden of de set van Lundi blouse en Brienz short, voor boys is shirt david altijd een hit, zeker in combinatie met de birs short of ede trousers. de  Hou je meer van een urban look? Ontdek dan Bonnie & the gang voor zoals jongens als meisjes!

TNS Loretta dress

Tot slot, ook leuk, er is een kleine collectie voor dames (overigens de Gray Label items doen het ook goed voor mannen), waar je absoluut een kijkje in moet nemen. Er zijn al een aantal items uitverkocht, dus kijk snel of er nog iets tussen zit. 

Shop jij online of wil je langskomen in de winkel in Utrecht?

Kom je er zelf niet helemaal uit? Kom gerust langs in de winkel aan de herenstraat 23 te Utrecht, je vindt de meest actuele openingstijden op google of instagram. In principe is de winkel altijd geopend op woensdag, vrijdag & zaterdag. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar [email protected] of DM. 

Wellicht tot snel!

Fleur

 

Fleurtje BelleFleur boutique Utrecht

Fleurtje BelleFleur

Herenstraat 23 - Utrecht

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »